Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Deák Ferenc hídon korábban megkezdett állapotfelmérés második ütemeként a szakemberek az ősz folyamán három alkalommal, elsőként vasárnap végeznek méréseket, vizsgálatokat.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. munkatársai vasárnap reggel 6 és 8 óra között építik ki az ideiglenes terelést - olvasható a közleményben, amit az MTI közölt.

A vizsgálat ideje alatt a híd déli oldalán egy sávon biztosítják az északi oldal forgalmának folyamatos áthaladását. Az átterelés és a visszaállítás kezdetén néhány perces forgalom-megállításra kell számítaniuk a közlekedőknek.

Az ideiglenes terelés legkésőbb délután 2 és 3 óra között megszűnik, és visszaáll a jelenleg is alkalmazott 3-3 sávos forgalmi rend. A következő méréseket októberre tervezik.

Júniusban számolt be arról az RTL Híradó, hogy felújították, de egy hónapig sem lehetett autózni az M0-ás Hárosi Duna-hídján. Két év munka után májusban nyitották meg, de hamarosan le kellett zárni. Ezt korábban azzal magyarázta a NIF Zrt., hogy újra fel kell mérni a híd állapotát. A NIF a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Hidak és Szerkezetek Tanszékétől rendelt vizsgálatokat a híd állapotáról.