Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A közbeszerzési felhívást az ajánlatkérő BMSK Beruházási, Műszaki Fejlesztési, Sportüzemeltetési és Közbeszerzési Zrt. tette közzé az uniós közbeszerzési közlönyben.

Eszerint a 8150 fős fedett nézőterű stadion megfelel majd az MLSZ-C és az UEFA-II követelményeinek. A létesítmény bruttó szintterülete 12 200 négyzetméter, a sportpálya alapterülete pedig 10 160 négyzetméter lesz.

A majdani nyertes feladata magában foglalja az építési engedély megszerzéséhez szükséges tervezési feladatokat és az építési engedély megszerzésének ügyintézését, a kivitelezéshez szükséges összes kiviteli tervezési feladatok elvégzését, továbbá a rendeltetésszerű használatra alkalmas állapotban történő kivitelezést. Minderre 900 munkanap áll a rendelkezésére. A becsült ellenértéket nem közli a felhívás.

Ajánlatot az tehet, akinek az elmúlt három lezárt üzleti évben épületek tervezési és/vagy építési és/vagy felújítási és/vagy átalakítási és/vagy bővítési munkáinak kivitelezéséből legalább nettó 10 milliárd forint árbevétele származott.

Az ajánlattételi határidő november 9. Az értékelésnél 70 súlyszámmal szerepel az ár és 30 súlyszámmal a minőség.

A Wikipedia információja szerint a Nyíregyházi Spartacus hiába végzett a 12. helyen az első osztályban a 2014-15-ös szezonban, az MLSZ a klub licencproblémái miatt az NB III-ba száműzte az együttest. A harmadosztály megnyerése után jelenleg az NB I-be való feljutásért harcolnak a másodosztályban, melynek négyszeres bajnokai. A csapat jelenleg a 4. helyen áll, a debreceni, a szolnoki és a győri csapat után.

A Nyíregyházi Városi Stadion Szabolcs-Szatmár-Bereg megye legnagyobb sportpályája, 11,5 ezer néző befogadására is képes.

A Napi.hu információja szerint szeptember közepén a Szatmárnémetiben épülő Partitumi Labdarúgó Akadémia tervezésére keresett vállalkozót a Nyíregyháza Spartacus Football Club Szolgáltató Kft. Májusban jelent meg a Magyar Közlönyben az a kormányhatározat, amelyben a kormány egyetértett a Nyíregyháza Spartacus-Bozsik József Labdarúgó Akadémia örökösföldi edzőközpont megépítésével. Ennek az előkészítésére az idei költségvetésből 143 millió forintot biztosított.