Focira soha nem elég az állami támogatás

A következő két évben 9 milliárd forintot ad focipályák építésére a kormány - írta a Magyar Közlönyre hivatkozva az Mfor.hu.
Domokos Erika, 2019. április 10. szerda, 16:51
Fotó: Pixabay

A kormány egyetért a Magyar Labdarúgó Szövetség Budapesti Pályafejlesztési Programjának bővítésével, így a 2017-2021-ben összesen 14 milliárd forint összegű támogatással segíti a program megvalósulását - áll a keddi Magyar Közlönyben megjelent határozatban.

2020-ban és 2021-ben is évi 4,5 milliárd forintot kell Varga Mihály pénzügyminiszternek beépíteni a költségvetésbe Kásler Miklós emberi erőforrások miniszer bevonásával. Mivel a 2017-től kezdődő programban most 9 milliárd forintról határozott a kormány, eddig 5 milliárd forintot költöttek el pályafejlesztésre - írta az Mfor.hu.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

matura, 2019.04.10 17:02

A pokolba vezető út focistadionokkal van kikövezve, hülye 01g teherbeejtette velük a népet esküszegően, a kassza cserbenhagyásával, veszteségen kívül tud valaki bizonyítottan egy fillért is jövedelmezzenek ezek, jó a fradinak jövedelme van állambácsi kolosszális önzetlen támogatásából, amiból a róka szavazatokat remél.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html