Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Július elsején lejár annak a budai villának a bérleti szerződése, amelyben Andy Vajna néhai milliárdos nagyvállalkozó, filmügyi kormánybiztos és felesége laktak, így lehetséges, hogy az özvegynek el kell hagynia a házat - számolt be a kedden reggel Bors.

Ezt azonban cáfolta a Napi.hu-nak Nemes Tamás, a Gattyán György tulajdonában álló Docler-csoport kommunikációs és csr vezetője. Vajna Gattyán Györgytől bérli a villát, amelyben Andy Vajna is lakott.

A mai hírekkel szemben Vajna Tímeának nem kell elhagynia a villát - hangsúlyozta Nemes, hozzátéve: nem tudja, hogy a lap ezt honnan szedte, de a hír nem igaz.

A kétszintes, többszobás Szeréna úti villát - amely korábban Gyárfás Tamás médiavállalkozó tulajdonában volt - néhai Andy Vajna egyik cége bérli a Docler-csoporttól. A bérleti szerződés valóban lejár idén július elsején, a hosszabbításról pedig Vajna Tímea szabadon dönthet majd - mondta Nemes.

Az online erotikus szolgáltatásokból meggazdagodott Gattyán György vagyonát a Napi.hu kiadásában megjelenő A 100 leggazdagabb 2018-as listája 240 milliárd forintra becsülte, ezzel a negyedik legmódosabb magyar, aki vagyonát egy év alatt a harmadával növelte.