Óbudán építkezik a belga irodaházfejlesztő

Jogerős építési engedélyt kapott a Budapest legnagyobb irodaparkjait fejlesztő belga Atenor legújabb, budai projektje, a III. kerületi Bécsi úton elhelyezkedő RoseVille. A 15 ezer négyzetmétere alapterületű, A+ kategóriás épület átadását 2021 negyedik negyedévére tervezik - közölte a fejlesztő.
Szepesi Anita, 2020. szeptember 7. hétfő, 11:05
Fotó: Atenor

A brüsszeli tőzsdén jegyzett ingatlanfejlesztő tavaly tavasszal vásárolta meg a Bécsi út 68-84. szám alatti, 6,6 ezer négyzetméteres telket, amelyre a közlemény szerint a főváros egyik legexkluzívabb, 15 ezer négyzetméter bérbeadható területű irodaházát tervezi felépíteni.

A régészeti feltárással párhuzamosan már javában zajlik a két mélygarázs szinttel - 315 parkolóhellyel - rendelkező, földszint plusz 3 emeletes, prémium kategóriás RoseVille mélyépítése. Idén indul a szerkezetépítés, az átadást 2021 negyedik negyedévére tervezik.

A közlemény szerint a zöld tanúsítványok mellett kiemelt figyelmet kapott az Access4You összes követelményének maradéktalan teljesítése, amely egyedülálló a magyar piacon. A fejlesztés a BREEAM Excellent minősítést célozta meg.

A RoseVille irodaház tervezője az Artonic Design Építész Stúdió, kizárólagos bérbeadói a Cushman & Wakefield és az Eston International.

A budapesti irodapiacon 2008 óta jelenlévő fejlesztő jelenleg 4 futó projektjével, közel 240 ezer négyzetméternyi hazai portfólióval rendelkezik.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

na4, 2020.09.07 13:58

Nos elég bátrak. Új iroda akkor, amikor a cégek a home office miatt sorra mondják fel a bérleti szerződéseket?
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html