Kinyitják az emberek előtt is a 43 milliárdért épült Duna Arénát

Július 23-tól a versenyzők mellett az úszókat is várja a Duna Aréna – írta a létesítmény honlapján közzétett tájékoztatásra hivatkozva a Zoom.hu.
Domokos Erika, 2018. július 21. szombat, 16:10
Fotó: MTVA Fotó

Az úszni vágyók hétfőtől szombatig 11 és 14 óra között élvezhetik a hatalmas medencéket és a jakuzzit is. A felnőtt úszójegy - ami egyszeri belépésre jogosít - 800 forintba, a ifjúsági és nyugdíjas jegy pedig 500 forintba kerül - derül ki a Duna Aréna honlapjáról.

A Duna Arénában eddig Hosszú Katinka úszóklubja, az Iron Aquatics versenyzői edzettek, korábban ingyen, most már - az aréna üzemeltetési igazgatója, Varga Csaba a Hír TV-nek adott június végi nyilatkozata szerint, fizetnek is a használatért - írta a Zoom.hu.

A pesti Dagály fürdő területén több mint nettó 43 milliárd forint költségvetési pénzből felépített Duna Aréna adott otthont a 2017-budapesti úszó világbajnokságnak; a nagyközönség ezidáig nem használhatta a létesítményt. Az uszodát a közbeszerzési verseny nélkül kiválasztott fővállalkozó, a Garancsi István milliárdos üzletember többségi tulajdonában lévő Market Építő Zrt. építette fel.

A kép forrása: MTVA/Bizományosi: Róka László.

HOZZÁSZÓLÁSOK