A Jaskowa Dolina Villa, a Cordia cég első lakóparkja a lengyel Hármasvárosban a tengerparton. Az itt épülő lakásokat már előre megvásárolták a vevők, az otthonok átlagára 11,6 ezer zloty/négyzetméter (916,4 ezer forint ) - adta hírül a Rzeczpospolita.

- A Jaskowa Dolina Villa az első projektünk a Hármasvárosban, de az első abból a szempontból is, hogy a terjeszkedés stratégiájának keretében Varsón és Krakkón kívül is építkezünk - mondja a Cordia Polska lakásberuházásokkal foglalkozó igazgatója, Michal Melaniuk.

A Cordia Lengyelországban a tíz legnagyobb ingatlanfejlesztő közé akar kerülni évente másfél-két ezer lakást akar eladni, ezért jelen akar lenni minden nagyvárosban. Már van telkük Poznanban, nemsokára debütálnak egy projekttel Sopotban és vonzó területeket keresünk Wroclawban.

A Jaskowa Dolina Villa a cég 8. projektje Lengyelországban az egyik legvonzóbb zöld területen. A lakótelepen kilenc épület lesz több mint 200 lakással. Az építkezés novemberben kezdődik, az első szakaszt 2022 első negyedére ígéri befejezni.