Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A siófoki pezsgő turisztikai központtól néhány kilométerre található a meghirdetett, rejtett, erdővel és dombokkal körülölelt több mint 70 ezer négyzetméteres lovasmajor, ami új tulajdonosra vár – írja a SONLINE Somogy Vármegyei Hírportál, ahol az ingatlan több fotóját is megtekintheti.

A birtok közepén található a dombtetőre épült 2200 négyzetméteres, tíz szobás, három szintes, körpanorámás kastélyszerű épület, amelynek belső udvarában fedett parkolók állnak a gépkocsik rendelkezésére, onnan lehet a családi hátba jutni. 

A halastó saját természetes forrásból táplálkozik, a birtok teljes mértékben önellátó: saját napelemmel, kúttal, víztisztító berendezéssel és szennyvíztisztítóval is rendelkezik.

A tornyos, körpanorámás otthon több generáció lakhatására alkalmas, van benne szaunás, medencés wellness részleg, moziszoba, edzőterem is.

A fűtésről egy a központi fűtésrendszerre kötött impozáns cserépkályha gondoskodik, de persze klíma és riasztórendszer is működik a lakóházban.

A birtokon fedett szénatároló, gazdasági épület, a takarmány tárolására alkalmas padlás, 16 boxos lovarda található, továbbá különálló épületben elhelyezkedő két apartman is a személyzet rendelkezésére áll.