A támogatásról, illetve az ajándékozásról szóló határozatok a Magyar Közlönyben jelentek meg.

A támogatásból megépülő inkubátorház a Szegedi Tudományegyetem vagyonkezelésébe kerül.

A Szegedi SZEFO Fonalfeldolgozó Zrt. ingyenesen kerül a Szeged-Csanádi Egyházmegye tulajdonába. Az új tulajdonos a fogyatékos személyek jogairól és esélyegyenlőségük biztosításáról  szóló 1998-as törvénybe foglalt, következő célra használhatja az ajándékot: a fogyatékos személyek rehabilitáció folyamatában közreműködő szervezetekkel, személyekkel való együttműködés, a rehabilitációs tevékenységük figyelemmel kísérése.

A püspökség 15 évig csak az MNV Zrt. előzetes, kifejezett jóváhagyását követően adhatja el az ajándékot, illetve 15 évig a megjelölt célra kell használnia azt.

A Céginfo.hu adatai szerint a Szefo Zrt. jegyzett tőkéje 1 milliárd 100 millió forint. Tulajdonosa 2014 októberétől a magyar állam. A múlt évet 1 milliárd 2 millió forint nettó árbevétel mellett 19,7 millió forint adózás előtti eredménnyel zárta.

A Kiss-Rigó László püspök irányítása alatt álló Szeged-Csanádi Egyházmegye beruházásában megvalósuló 8 ezer fős stadion felépítését eredetileg 9 milliárd 399 millió forintért vállalta a Market Építő Zrt. Ez az összeg, az opciók lehívásával, 13 milliárd 420 millió forintra emelkedett, tavaly augusztusban.