Pikó András felerészben tulajdonos 2003 óta egy józsefvárosi 135 négyzetméteres társasházi lakásban, valamint 2017-ben egy gyulai ingatlant is örökölt, amelynek negyedrészben a tulajdonosa - olvasható a kerület oldalán.

Nagy értékű ingóságai nincsenek - így autója sincs -, ugyanakkor összesen nagyjából 3 millió forint megtakarítása van, csaknem 26 ezer euró mellett. Magánszemélyeknek összesen másfél millió forinttal tartozik.

A polgármester legutóbb a hivatalba lépésekor, tavaly novemberben tette közzé vagyonnyilatkozatát. Pár hónapja még egy Citröen típusú autója is volt, amelyet 2009-ben vásárolt. Ez már nincs benne a friss dokumentumben, viszont megjelent benne egy nagyjából kétmilliós magánnyugdíjpénztári megtakarítás. Novemberben - magánszemélyeknek - a mostaninál 500 ezer forinttal kevesebbel, egymillió forinttal tartozott.

Lényegesebb változás, hogy Pikó András már nem tüntette fel vagyon-nyilatkozatában, azaz vélhetően eladta 50 százalékos részesedését abban a betéti társaságban, amelynek novemberben még ügyvezetője volt.

A vagyonnyilatkozat itt érhető el.