Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Széchenyi Kártya Program MAX konstrukciói a rendkívüli inflációs környezetben a piacon elérhető legkedvezőbb kamatok mellett, célzott módon biztosítják a vállalati működés fenntartásához, fejlődéséhez szükséges forrásokat, lehetővé teszik a vállalkozások beruházási elképzeléseinek megvalósítását, segítik a cégek likviditási helyzetének stabilizálását, továbbá segítenek a normál üzletmenet fenntartásában, és a jövőbeli növekedés lehetőségeinek biztosításában.

A Programon belül érhető el a Széchenyi Mikrohitel MAX, amely kifejezetten a hazai mikro-, és kisvállalkozások fejlődését segítő állami kamat-, kezelési költség- és kezességi díj támogatásban részesített beruházási hitel, amely szinte minden beruházási hitelcél finanszírozására alkalmas.

Finanszírozható főbb hitelcélok: klasszikus beruházási célok (mint pl. új és használt gép, berendezés, ingatlan, egyéb, jármű kategóriába nem tartozó tárgyi eszköz beszerzés akár az agrárszektorban is), illetve forgóeszköz beszerzés a hitelösszeg 20 százaléka erejéig, valamint a feltételeknek megfelelő korábbi beruházási hitelek kiváltása is megengedett.

A Széchenyi Mikrohitel MAX a teljes futamidő alatt fix kamatozással, évi 1 százalék nettó kamatszinten, a konstrukció szabályzatában rögzített egyéb díjtételek mellett érhető el.

 

  • Az igényelhető hitelösszeg legfeljebb 50 millió forint.
  • A hitel maximális futamideje 120 hónap.
  • Kezdő vállalkozások is igényelhetik.

 

A Széchenyi Kártya Program MAX többi konstrukciója - a Széchenyi Kártya Folyószámlahitel MAX, a Széchenyi Likviditási Hitel MAX, a Széchenyi Beruházási Hitel MAX és a Széchenyi Lízing MAX - is folyamatosan elérhető a vállalkozások számára.