A Fidesz-székház előtt tüntetett a Jobbik

A "kiépülő orbáni diktatúra" és az Állami Számvevőszéknek (ÁSZ) a Jobbikot "ellehetetlenítő" büntetése ellen tiltakozott a Jobbik Budapesten, a Fidesz székháza előtt pénteken.
Domokos László, 2017. december 15. péntek, 22:11
Fotó: Napi.hu

A fáklyás demonstráción Vona Gábor, a párt elnöke a Jobbik szimpatizánsai mellett mindazokat, így más pártok és civil szervezetek képviselőit is köszöntötte, akik azért vesznek részt a rendezvényen, hogy kiálljanak a magyar demokrácia mellett - számolt be az MTI.

Ugyan különbözőképpen gondolkodnak a világról, ám összeköti őket a szabadság szeretete. Ugyanis, miközben történelmünket megannyi széthúzás jellemezte, amikor veszélybe került a szabadság, mindig képesek voltunk az összefogásra - tette hozzá a politikus.

Szavai szerint a nemzeti együttműködés rendszerében először a közpénzek veszítik el közpénzjellegüket, majd a szabad sajtó a szabadságát, a független civil szervezetek a függetlenségüket, most pedig a pártok, először a Jobbik, a legerősebb ellenzéki párt felszámolására törnek.

Nyikos László, az ÁSZ egykori alelnöke azt mondta, szégyellnie kell, hogy tizenkét évig a számvevőszék egyik vezetőjeként dolgozott, a szervezet ugyanis elvesztette hitelét, Domokos László elnök pedig eljátszotta annak reputációját.

Szavai szerint az ÁSZ negligálta a nemzetközi szakmai szabályokat, és a pártpolitikai küzdelmek mezejére lépett, a fenyegetést, a félelmet helyezte eszköztárába. : Domokos Lászlónak pedig le kell mondania.

A tüntetésen ezer-ezerötszázan vettek részt, köztük Juhász Péter, az Együtt elnöke és Fekete-Győr András, a Momentum vezetője. A résztvevők jobbikos, nemzeti színű és EU-s zászlókat, valamint fáklyákat emeltek a magasba.

(Képünk illusztráció.)

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Bahnsteig_Eins, 2017.12.16 23:24

Kamujobbik, Puzsérestül. A harmincnyolcadik balliberális sorosbérenc törpepárt. Ide silányította mozgalmunkat a Soros által kilóra felvásárolt Takonyvona, azt hitte ez a takonyjankó hogy önmagával együtt szavazóit is eladhatja Sorosnak. Aki magyar, ne szavazzon erre a hazaáruló takonyjankóra.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

tarosPifta, 2017.12.16 08:21

Ez nagyon gyenge volt, és hazug.
A demokrácia védése volt a cél, de érdekes, hogy arról esett a legkevesebb szó.
Puzsér egyből a zsidókról beszélt, hogy a jobbikot támadják, az ECHO tévét nem.
Puzsér! Miért nem demokráciát védő beszédet hallottunk?
Miért a zsidóság volt a téma a demokráciavédésben? Puzsér, nálam kiborultál a kosárból.
A jobbik a zelmúlt 7 év alatt miért nem akarta védeni a demokráciát?
Na kérem, most már minden pártról megtudtuk a valóságot, vagyis egy nagy rakás sz@r az egész.
Ebből nincs mit választani, ezt mind kenhetjük ahová akarjuk.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html