Az Aldi esete a buktával és a népszavazással

Az Aldi sárgabarackos bukta nem ért ide a népszavazás eredményére.
Napi.hu, 2016. október 4. kedd, 13:50
Fotó: Reuters

Az időzítést tekintve szerencsétlenül jött ki az Aldi egyik péksüteményének debütálása. A 444.hu hétfőn írt arról, hogy az Aldi levett egy szóvicces online hirdetést, talán mert szerepelt benne a bukta szó. A sárgabarackos buktáról szólt az eredeti hirdetés.

A lap olvasói pedig arra gyanakodtak, hogy a cég politikailag érezhette áthallásosnak a buktázást a hétvégi népszavazás miatt, amely közjogi értelemben érvénytelen lett.

Az Aldi a lap megkeresésére kedden közölte, hogy szállítási nehézségek miatt nem futott be a szóban forgó bukta a boltokba. "Sárgabarackos bukta termékünk szállítási nehézségek miatt nem érkezett meg áruházainkba, így a posztot leszedtük Facebook oldalunkról, illetve weboldalunkon "A termék nem érkezett meg!" jelzéssel láttuk el. Dolgozunk a szállítási nehézségek elhárításán, a termék várhatóan 2016. október 8-ától lesz kapható áruházainkban" - áll az Aldi 444-nek küldött közleményében.

 

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

HauserArnold, 2016.10.04 14:00

...és ki gyártja a buktát?
egy szlovákiai off-shore cég magyar tulajdonossal?
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html