Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Vasárnap estétől tovább csökken a felhőzet, reggel már csak a délnyugati tájakon maradhat felhős az ég, így az ország nagy részén derült vagy gyengén felhős idő valószínű. Hajnalra néhol északon, északnyugaton ködfoltok képződhetnek. Csapadék nem várható. Az északkeleti szelet főként a Dunától keletre kísérik élénk lökések. Hajnalra általában -3 és -7 fok közé csökken a hőmérséklet, de a vastagabb hóval borított, szélvédett tájakon néhány fokkal hidegebb idő valószínű.

Hétfőn az ország nagy részén napos, gyengén felhős idővel kezdődik a nap, egyedül a délnyugati tájakon számíthatunk felhősebb időre. Délutántól ugyanakkor másutt is megnövekszik a felhőzet, és estétől délnyugat felől egyre többfelé valószínű havas eső, hó, az Alföldön eső is lehet. Több helyen lesz élénk az északkeleti szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -3 és -7 fok között alakul, de a vastagabb hóval borított, szélvédett tájakon néhány fokkal hidegebb idő valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet 3 és 7 fok között várható.

Kedden borult lesz az ég. Többfelé várható havazás, főként az Alföldön havas eső, eső is. A keleti, északkeleti szél megélénkül, néhol megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +1 és -4, a legmagasabb nappali hőmérséklet -1 és +5 fok között alakul, a Tiszántúl keleti fele lesz az enyhébb.

Szerdán borult lesz az ég. Többfelé várható csapadék; a Dunántúl nagyobb részén havazás, másutt havas eső, eső is. A keleti, északkeleti szél a Nyugat-Dunántúlon és északkeleten megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +2 és -3, a legmagasabb nappali hőmérséklet -1 és +5 fok között alakul, a Tiszántúl keleti fele lesz az enyhébb.

A kép forrása: Szabó Dániel/Napi.hu