Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Szombattól a 3-as villamos ismét a teljes vonalon jár, azonban vágányfelújítás miatt a 62-es és a 62A villamos az Erzsébet királyné útján terelve, a Mexikói út metróállomásig közlekedik. Pótlóbusszal lehet utazni Rákospalota, MÁV-telep és a Bosnyák tér között, a 69-es villamos helyett pedig a teljes vonalon.

Lezárják a Kacsóh Pongrác úti felüljárót kifelé a Kós Károly sétánynál vasárnap 7 és 16 óra között. Az M3-as autópálya kivezető szakaszát a Városliget irányából a Hermina út, Erzsébet királyné útja, vagy a Vágány utca irányából lehet megközelíteni. Az Árpád híd irányából érkezőknek nem kell korlátozásra számítani a felüljárón.

A Csáktornya park felé közlekedő 74-es trolibusz terelt útvonalon jár, több megállója kimarad. A H5-ös HÉV helyett pótlóbusz közlekedik a Batthyány tér és Békásmegyer között vasárnap üzemkezdettől 12 óráig a Pók utcai gyalogos-felüljáró felújítása miatt. Lezárták a XX., Baross utcát a Nagysándor József utca közelében vízvezeték-javítás miatt.

A 36-os (966) autóbusz terelve közlekedik, nem érinti a Nagysándor József utca és a Pesterzsébet, Kossuth Lajos utca megállót. Lezárták a fél útpályát két helyen is a XIII., Madarász Viktor utcában a Berettyó utca közelében közműépítés miatt.

Az V., Vadász utcában az Alkotmány utca és a Kálmán Imre utca között gázvezeték-javítás miatt egy hosszabb szakaszon útszűkületre kell számítani.

A XI., Kelenhegyi úton a Citadella út közelében mindkét irányban útszűkületre számíthatnak gázvezeték-javítás miatt. A VII., Murányi utcában a Thököly út és az István utca közöttnapközben (8 és 17 óra között) időszakos forgalomkorlátozásra lehet számítani aszfaltozás miatt. Az M2-es metró a Kossuth Lajos téren nem áll meg építkezés miatt (várhatóan márciusig).

A Deák Ferenc tér és a Kossuth Lajos tér között pótlóbusz jár. A Batthyány tér és a Kossuth Lajos tér között D2 jelzéssel hajó közlekedik.

Karácsonyi vásár miatt lezárták a Felvonulási teret a Benczúr utca és az Ötvenhatosok tere között, a Lánchíd utcát december 24-ig, míg a VI., Jókai teret december 27-ig. Karácsonyi Fényvillamos közlekedik január 6-ig naponta 17 órától (december 24. és 31. kivételével).

Hétfőtől csütörtökig a 2-es villamos vonalán, péntekenként a 19-es villamos vonalán, hétvégenként pedig váltakozva a 4-es, a 14-es, a 19-es, a 47-es, az 56-os, az 56A és az 59-es villamos vonalán. Mikulás trolibusz közlekedik december 23-ig. Hétköznapokon 17 és 20, hétvégén pedig 10 és 20 óra között. Szombaton és vasárnap a 75-ös, hétfőn a 76-os, kedden a 77-es, szerdán a 78-as, csütörtökön a 80A, míg pénteken a 83-as trolibusz vonalán.