Milliárdos jutalmat osztanak szét a NAV-nál - két héten belül

A szokásosnál körülbelül egy hónappal korábban, még az április 8-ai országgyűlési választások előtt megkapják a negyedéves jutalmat a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkavállalói – tudta meg a 24.hu.
Domokos Erika, 2018. március 23. péntek, 18:06
Fotó: Shutterstock

A lap információi szerint az 5 milliárd forintos jutalomkeretet papíron már elosztották, a pénz két héten belül a dolgozóknál lehet.

Hasonlóra emberemlékezet óta nem volt példa forrásaik szerint. Az első negyedéves eredmények összegzésével általában április közepére végeznek, a prémiumot pedig április végén, május elején szokták megkapni a dolgozók. A hivatal honlapja szerint a személyi állomány 2017-ben 21 320 fő volt.

Az mfor.hu írta meg, hogy idén, az egész évben összesen akár 20 milliárd forint plusz is ütheti a NAV-osok markát, ha a nemzetgazdasági miniszter által megállapított terv szerint szállítják a költségvetésnek az adóbevételeket.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

rotaryfun, 2018.03.23 20:10

Nevezzük inkább megvesztegetési kísérletnek. Azért ott sem olyan hülyék vannak hogy ne lássák ez a szavazat vásárlásról szól.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html