Nem mindennapi pozícióra keres embert a NAV - Lehet próbálkozni!

Büfébérlőt keres a Nemzeti Adó- és Vámhivatal a Budapest X. kerületében lévő Harmat utcai épületébe. Itt található a NAV Képzési, Egészségügyi és Kulturális Intézete, amit korábban Vám- és Pénzügyőri Iskolának hívtak.
Napi.hu, 2016. július 16. szombat, 17:34
Fotó: Napi.hu

A kiadó büfé fontosabb paraméterei:

  • 8 négyzetméteres eladótér
  • 18 négyzetméteres vendégtér
  • 27 négyzetméteres raktár és mellékhelyiség (összesen 53 négyzetméter)

Nyertes büfés szeptembertől léphet munkába, és 2018. július végéig maradhat. Havonta legkevesebb 30 ezer forintos bérleti díjat, és további 30 ezer forint rezsit (pályázati kiírás szerint rezsiátalányt) kell fizetnie. A pályázóknak egy rakás feltételnek kell megfelelniük, többek között kell hároméves büféműködtetési tapasztalat, emellett szükség van sör-, bor- és pezsgőárusításhoz szükséges engedélyre is. Utóbbi azért kell, mert "a bérleményben lehetőség van szabályozott körülmények között alacsony alkoholtartalmú szeszesital (pl.: sör, bor, pezsgő) forgalmazására. Az egyik fő szempont a versenyen, hogy a jelentkezők mekkora bérleti díjat kínálnak. A másik, hogy a büfében árusítandó - például ásványvíz, kóla, gyümölcslé, kávé - termékeket mennyiért tervezi árulni a büfés jelölt.

A pályázatokat augusztus 10-én 10 óráig lehet beadni, de a NAV az érdeklődőknek a jövő héten - július 18-án - bemutatja a bérelhető egységet.

Ha teszett a cikk, a Bukszát szeretheti a Facebookon is.

HOZZÁSZÓLÁSOK