Orbán Viktor megszólalt a luxusutazásairól

Orbán Viktor miniszterelnököt arról kérdezték a Parlamentben, nem érzi-e aggályosnak, hogy Garancsi István magángépekkel utaztatja - írja az Index.
Szász Péter, 2018. október 1. hétfő, 18:04
Fotó: Shutterstock

A jobbikos Szilágyi György szerint ugyanis nincs rendben, ha a magyar miniszterelnök ilyen értékes luxusutakat fogad el attól, aki tömegével nyeri el az állami pályázatokat, költségvetési pénzeket - olvasható az Indexen.

"30 éve is így mentem, jövő héten is így fogok menni!" - válaszolta a miniszterelnök.

Orbán szerint hiába támadják minden héten, a jövőben is elutazik külföldre a magyar illetőségű eseményekre, legyen szó sportról vagy kultúráról. "30 év óta így van, soha senki nem kifogásolta".

"Szeretném látni azt az embert, aki engem le tud kötelezni" - tette hozzá.

A kép forrása: Shutterstock.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Pimen, 2018.10.02 01:18

"Szeretném látni azt az embert, aki engem le tud kötelezni" - Nyilvánvaló csúsztatás, hiszen nem erről van szó. Hanem: a KÖLCSÖNÖS "lekötelezések" rendszere jött létre, ami persze nem lekötelezés, hanem egy szövetségi háló a javak törvénytelen áramlásának biztosítására. És könnyebb a látszatot is fenntartani azok számára, akik kívánják ezt a látszatot: nincs nagy jövedelmem, nenincs a nevemen nagy vagyon - hanem segítem a híveket nagy állami pénzekhez jutni, ők meg segítenek engem, ahol csak tudnak. S ez még mindig csak a felszín. A lényeg, hogy Orbán is foglya a maga kreálta érdekszövetségnek, ahonnan nincs hova menni, csak előre, a végsőkig, bármi áron. Orbán a rendszerében foglyává vált annak a siserahadnak, amellyel szövetkezve fenntartja a hatalmát.o
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html