Papcsák Ferencet javasolják az MNB felügyelőbizottságának élére

Az elmúlt három és fél évben a Magyar Nemzeti Bankról szóló törvény szellemében járt el a jegybank felügyelőbizottsága - mondta Papcsák Ferenc, a Fidesz-KDNP frakció által az MNB felügyelőbizottságának élére újból jelölt elnök az Országgyűlés gazdasági bizottságának ülésén hétfőn, ahol a képviselők tíz igen, 4 nem szavazattal megszavazták a jelölését.
Szepesi Anita, 2018. szeptember 17. hétfő, 11:29
Fotó: Napi.hu / Szabó Dániel

A gazdasági bizottság ülésén a képviselők szintén tíz igen, 4 nem szavazattal arról is döntöttek, hogy a KDNP által jelölt Szényei Gábor Andrást, a Fidesz-frakció által jelölt Madarász Lászlót és a Jobbik által jelölt Nyikos Lászlót újból javasolják felügyelőbizottsági tagnak.

Az MSZP, a Párbeszéd és a DK által jelölt Mártha Imre Edgár jelölését 4 igen, 10 nem szavazattal elutasította a bizottság - írta az MTI.

Fotó: Napi.hu/Szabó Dániel

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

kanri, 2018.09.17 12:28

Ezt a szarházi "saját parkolóst" meg honnan ásták elő megint? Ez valami fideszes recept? Altatni valakit aztán megint előhúzni? Mikor jön megint habony és a többi tetű?
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html