Tüntetés lesz délután Budapesten - lezárások jöhetnek

Demonstráció miatt módosulhat a 16-os és a 105-ös busz menetrendje a fővárosban csütörtök délután - közölte a Budapesti Közlekedési Központ az MTI-vel.
MTI, 2016. november 17. csütörtök, 09:47
Fotó: Napi.hu

A tájékoztatás szerint a forgalomkorlátozások a Lánchíd, a Clark Ádám tér és a Széchenyi István tér környékét érintik.

Várhatóan délután fél négytől fél hétig figyelemfelhívó demonstrációt tartanak a Széchenyi István tér-Lánchíd-Clark Ádám tér útvonalon, a lezárást a résztvevők számától teszik függővé - írták.

Lezárás esetén a 16-os busz módosított útvonalon, a Széll Kálmán tér végállomástól a budai Váron át a Batthyány térig jár, a 105-ös busz pedig a Lánchíd helyett az Erzsébet hídon át közlekedik - olvasható a közleményben.

November 17-e a koraszülöttek világnapja, ebből az alkalomból a Melletted a helyem egyesület szakmai partnereivel és az érintettek bevonásával felvonulást tart a lilára kivilágított Lánchídon.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Dakota Summer, 2016.11.17 10:33

@na4: Elolvastad a cikket? Ja nem, csak ideböfögtél. :)
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

na4, 2016.11.17 10:18

A tranzakciós adó "jótékony" eredménye. Homlok egyenest szembe a világtrendekkel :-((
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html