Újabb kommunikációs fegyvert talált a Fidesz Brüsszel ellen

A nagyobbik kormánypárt szerint a nemzeti konzultációhoz kapcsolódó országjáró körút visszaigazolta, hogy az emberek döntő többsége támogatja a kormányt, elutasítja Brüsszel elhibázott bevándorláspolitikáját és kiáll Magyarország szuverenitása mellett.
Dzindzisz Sztefan, 2017. május 28. vasárnap, 12:00
Fotó: Napi.hu

Hidvéghi Balázs, a nagyobbik kormánypárt kommunikációs igazgatója vasárnap, Budapesten tartott sajtótájékoztatón elmondta, a Fidesz az elmúlt négy hétben több mint százharminc településen tartott fórumot, amelyeken több mint 30 ezer emberrel találkoztak - írja az MTI.

Kiemelte továbbá, hogy a nemzeti konzultáció visszaküldött íveinek száma már most, a szerdai határidő előtt meghaladja az 1,6 milliót, ami rekordot jelent, hiszen soha korábban nem vettek még részt ennyien a konzultációban. (Bombasiker lenne a nemzeti konzultáció? - Meglepő adatok jöttek.)

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

rotaryfun, 2017.05.28 21:29

"az emberek döntő többsége támogatja a kormányt"
"a Fidesz az elmúlt négy hétben több mint százharminc településen tartott fórumot, amelyeken több mint 30 ezer emberrel találkoztak"
Persze, fényezik a szart ! A 30 ezer az döntő többség abból a pár millió szavazóból. Még a végén 3/3 lesz :)
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

NakiVagyokKerdojel, 2017.05.28 20:07

"Újabb kommunikációs fegyvert talált a Fidesz Brüsszel ellen" - ez a cikk címe. Lehet, hogy én vagyok debil meg kretén, de a cikkben tan találtam nyomát újabb kommunikációs fegyvernek. Felvilágosítana valaki? Mert ha jól értettem, és nincs szó a cikkben erről, akkor meg kell állapítanom, hogy a bulvár szintjére süllyedt ez a portál is.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html