Végső búcsút vettek Torgyán Józseftől

Több százan vettek végső búcsút Torgyán József egykori földművelésügyi és vidékfejlesztési minisztertől, a Független Kisgazdapárt (FKGP) volt elnökétől kedden délelőtt Budapesten, a Szent István-bazilikában - adta hírül az MTI.
Dzindzisz Sztefan, 2017. február 14. kedd, 12:34
Fotó: Napi.hu

A búcsúztatáson mások mellett megjelent Orbán Viktor miniszterelnök, Gulyás Gergely és Jakab István országgyűlési alelnök és Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter is.

A család, a barátok és az egykori politikustársak nevében búcsúzók mindegyike azt emelte ki: Torgyán József életútját a vidék és a vidékiek iránti mélységes elkötelezettség, az elesettek iránti empátia és segítőkészség jellemezte.

Torgyán József január 22-én, életének 85. évében hunyt el.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

foldnyuzo, 2017.02.14 19:19

A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

POTUS, 2017.02.14 18:40

Túlságosan okos és tisztességes volt ő ennek az RTL-néző, liberálmédia által hülyített és irányított, világbarma hülye magyar népnek. Ennek az ökör, világbarma hülye népnek kommunistából liberálison majd "nemzetin" keresztül bármivé átvedlő hazaárulók, nyugdíjukat-földjüket-országukat elharácsoló felcsuti boxos mutyielvtársak kellenek, mert azt hallották az RTL-klubba, a Mónika-showba. Nesztek, kifosztott, sokadszorra is rászedett idióta birkák, megkaptátok, amit érdemeltetek.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html