Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Mindkét régióra az MNKH Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt. és a Magyar Kereskedelem-fejlesztési és Promóciós Kft. írt ki tendert és az eredménytelenséget is az ajánlatkérők tették közzé a Közbeszerzési Értesítőben.

A balkáni iroda  illetékességi területe a következő országokra terjedt volna ki: Bosznia-Hercegovina, Koszovó, Bulgária, Albánia, Szerbia, Montenegró és Macedónia. A felhívásra két ajánlat érkezett. A Nekszt Kft. azért nem tudta feltölteni az ajánlatát, mivel a lejárat előtt egy perccel leállt az elektronikus rendszer. A javítás után ugyan megérkezett az ajánlatkérőkhöz az ajánlat, de mivel késve érkezett, sérült volna a verseny tisztasága - áll a közleményben. Így inkább eredménytelennek nyilvánította a tendert, amelyre még a belgrádi székhelyű Invictus Media d.o.o. tett ajánlatot.

A másik iroda tevékenysége a következő országokra terjedt volna ki: Oroszország, Mongólia, Kazahsztán, Fehéroroszország, Grúzia és Azerbajdzsán. Erre is két ajánlat érkezett. A moszkvai székhelyű Torgoviy Dom Venrus Trade Lrd. ajánlata drágább volt annál, mint amennyi pénz az ajánlatkérők rendelkezésére állt. A bakui székhelyű Tura Trade pedig nem adott megfelelő választ a hiánypótlási felhívásra.