Visszalép az ellenzéki polgármesterjelölt Győrben

Glázer Tímea kiszáll, a DK politikusa nem indul Borkai Zsolt székéért Győrben - írja a 24.hu.
Szabó Dániel, 2019. november 28. csütörtök, 13:09
Fotó: MTI Fotó / Krizsán Csaba

Az októberi önkormányzati választáson a Demokratikus Koalíció politikusa, Glázer Tímea volt a szexbotrányba keveredett Borkai Zsolt ellenfele, de még a felfordulás sem segített rajta: 1,5 százalékponttal maradt alul a regnáló politikussal szemben.

De Borkai nem maradt sokáig Győr vezetője: eskütétele másnapjával lemondott, arra hivatkozva, hogy nem érdemli meg a város, hogy miatta támadják. Az új választások jövőre lesznek.

Az ellenzéknek nincs sok ideje: a január 26-án lesz az időközi. Korábban a Momentum a felvetette, hogy tartsanak előválasztást, de kérdéses, hogy ennyire rövid idő alatt ebbe belevágnak-e a pártok. A portál szerint most a párt civilekkel tárgyal, hogy egy független közös jelöltet találjanak az ellenzéki erők.

A Fidesz már két hete megnevezte jelöltjét, Dézsi Csaba András kardiológust.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Fricibacsi3, 2019.11.28 18:51

Menekül a zsaroló Glázer.
Pár milliót biztos zsebret ett a zsarolásból
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

toferi41@freemail.hu, 2019.11.28 14:57

Szerintem Glázer Tímea is azt gondolja, hogy nem érdemli meg Győr , hogy az Ő nevét is ebben a küzdelemben megtépázzák, inkább kiszáll!Az hogy nem harcos típus, már látszott a Borkait lebuktató videó bemutatása utáni sajtó tájékoztatón, s ezét most itt a lehetőség hogy az ellenzék előkerítsen egy minden ellenzéki párt által támogatott civilt !Lehetetlen hogy az ország egyik legnagyobb városában ne legyen egy olyan ember akit az ellenzék szívesen felvállal és népszerű a győriek között!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html