Boltbezárást jelentett be a Tesco

Bezárt az Ipar utcai Tesco Győrben. Az üzletre február 23-án került lakat, erről a munkatársakat már korábban értesítették - tudta meg a kisalföld.hu.
K. Kiss Gergely, 2019. február 26. kedd, 17:20
Fotó: Napi.hu

A megyei portál olvasói jelzései alapján értesült az üzlet bezárásáról, ezért megkereste a Tesco-Global Áruházak Zrt.-t, amely a következő választ adta:

"A Tesco napról napra egyre magasabb színvonalon szeretné kiszolgálni a vásárlók igényeit. Ennek érdekében folyamatosan felülvizsgáljuk áruházaink teljesítményét. Arra a következtetésre jutottunk, hogy az Ipar utca 28. alatt működő expressz üzletünket bezárjuk, a működtetésére felhasznált összeget pedig inkább más áruházainkba fektetjük, így sokkal többet nyújthatunk vásárlóinknak" - adta hírül a cég.

Győrben egyébként kilenc Tesco-üzlet működött, ami így már egyel kevesebb az Ipar utcai S Market megszűnésével. A Tesco egyébként már tavaly is zárt már be kisebb üzletet, így a Budapest XVIII. kerület, Kisfaludy u. 70. alatt működőt.

A társaság a beszámolási időszak végén 112 hipermarketet, 35 szupermarketet, 59 expressz boltot üzemeltetett Magyarországon. Az elmúlt három évben új boltot nem nyitott a Tesco.

HOZZÁSZÓLÁSOK