Sérülést okozhat az Aldi játéka - visszahívták

Az Aldiban kapható fészekhinták leszakadhatnak, a boltlánc visszahívta.
Csernátony Csaba, 2018. október 18. csütörtök, 08:12
Fotó: Reuters

Erős terhelésnél az Aldiban mintegy 13 ezer forintért kapható fészekhinták fémgyűrűje megadhatja magát, ezért a termék sérülésveszélyes - közölte a boltlánc a hintát gyártó Flexxtrade tájékoztatása alapján.A biztonságos használathoz a gyártó egy új felfüggesztést kínál a vásárlóknak, erre kell lecserélni a meglévőt. A gyártó és a diszkontlánc azt kéri, hogy az új felfüggesztés nélkül ne használják a hintát, mert sérülést okozhat. A boltlánc közölte azt is, hogy a terméket idén május végéig forgalmazták, a hiba miatt azóta felfüggesztették a forgalmazását.

Aki szeretné a cserealkatrészt, az a 00 800 78 74 78 74-es ingyenesen hívható telefonszámon érdeklődhet munkanapokon reggel 8 és este 8 között vagy a flexxtrade@teknihall.com e-mail címen jelentkezhet. Az új felfüggesztést a gyártó ingyenesen elküldi postán részletes összeszerelési útmutatóval együtt.

Aki pedig nem akarja lecserélni a felfüggesztést, az bármelyik Aldi-üzletbe visszaviheti a hintát, a pénzt pedig blokk nélkül is visszakapja.

HOZZÁSZÓLÁSOK