Magyar foci - újabb 8 milliárdot költenek el

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) 8 milliárd forint keretösszegű, nyílt közbeszerzést hirdetett élő- és műfüves labdarúgó pályák, valamint a hozzájuk tartozó öltözők tervezésére, kivitelezésére.
Németh Géza, 2017. október 25. szerda, 16:08
Fotó: Napi.hu

A Közbeszerzési Értesítőben megjelent felhívás két részből áll. Az elsőbe a Budapest közigazgatási területén belül új, egyenként 68×105 (74×113) méteres élőfüves labdarúgó pályák, míg a másodikba az ugyanilyen méretű műfüves pályák tartoznak. Ezekhez 4, illetve 6 blokkos öltöző épületek tervezésére és kivitelezésére is kell ajánlatot tenni.

Ajánlatot az adhat be, aki az elmúlt 5 évből rendelkezik - az első részben - legalább egy nagyméretű élőfüves pálya kivitelezési referenciájával.

A második résznél műfüves pálya építése a referencia, de ott feltétel az is, hogy a megépített pálya világítással is rendelkezzen.

Az ajánlatok beadási határideje december 11.

 

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

zana, 2017.10.25 19:24

Nagyon bizarr ez a foci támogatás, OV. szellent és utalnak.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

matura, 2017.10.25 17:00

orbán pimszságára és hatalma ostobaságára mutat a 21. században, hogy ezt az idióta labdajátékot az emberi élet és minden elé helyezi, tényleg ennél jobb kormány nem lehet, ellenzékből senki nem alkalmas, enél csak a rablás fontosabb, ilyent más kormány nem mer, tehát alkalmatlanok.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html