Mészáros új cége magyar kisvállalatok sorát teheti tönkre

A Mészáros Lőrinc nagyvállalkozóhoz köthető 2Rule nem az első hazai sportmárka, ám a többit nem részesíti nagyvonalú támogatásban a kormány.
Komócsin Sándor, 2018. augusztus 8. szerda, 10:00
Fotó: Shutterstock

A multinacionális sportszergyártóknak egyelőre nincs különösebb félnivalójuk Mészáros Lőrinc felcsúti oligarcha nemrég piacra dobott sportmárkájától, de a 2Rule könnyen elszívhatja a levegőt a régóta piacon lévő, ám állami támogatásban nem részesülő magyar sportruházati cégektől - írja a Népszava. (Mészáros 280 milliárd forintos becsült vagyonnal a 2. a Napi.hu kiadásában megjelenő A 100 leggazdagabb című kiadványban.)

A Mészáros-cég már eddig is százmilliókban mérhető médiatámogatást kapott, miközben a napilap egyetlen olyan magyar, régóta meglévő sportmárkát sem talált, amely számottevő állami vagy államhoz közeli támogatásban részesült volna. A "független" magyar sportruházati cégek forgalma a Népszava összesítése szerint megközelíti a hárommilliárd forintot és beszállítóikkal együtt sok száz munkahelyet teremtenek.

A cégek között van a Senior-Méta, a Toti Sport mezét kézilabdás és ökölvívó csapatok viselik, a Diapolo a vízilabda válogatottat öltözteti, a szintén a retrohullámban felélesztett Tisza a magyar paralimpia csapat támogatója.

A fotó forrása: Shutterstock

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Czirok_a_gasztroblogger, 2018.08.08 20:22

Mocskos, vérszívó, uzsorás cíányfamíliák kerültek hatalomra Magyarországon. És az egész országot a saját szemétdombjukká tették. A munkavállalókat meg csicskájukká. Nem csoda, hogy menekül innen aki tud, ebből a mutyi-maffiaországból, két cigányfamília szemétdombjáról.

Gyertek haza csicskák, könyörgünk!

Ha ha ha
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

wizes, 2018.08.08 10:50

És ez a hazug, köcsög fideszmaffia hirdeti magát nemzetinek és mindenkit ócsárol aki nem nekik gazsulál jutalmul tönkre is teszik.
Közben a hullik a forgács, csak ők gazdagodjanak.
Mikor ébrednek a fidesz agymosottak?
Agyhalottaktól nem várom el, ők menthetetlenek.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html