Tavaly 5 kiállító vett részt, idén bővült a megjelenők száma: 4 vállalat állított ki önállóan, további 5-öt a Magyar Szőrmeipari Szövetség képviselt. A standon helyet kaptak mind az alapanyagok (csincsilla prémek és egyéb szőrmék), mind a konfekcionált termékek (szőrmekiegészítők, mint bőrkesztyűk, szőrmekabátok, szőrmemellények, sapkák). A legnagyobb érdeklődést a híres magyar csincsilla szőrmék és az orvosi bőrök váltották ki.

A látogatók a világ minden tájáról érkeztek, legnagyobb részük Olaszországból és Európából. Ugyanakkor évről évre növekvő számban vesznek részt kis-és nagykereskedők Oroszországból, Kínából, Japánból, Hong Kongból, az Egyesült Arab Emirátusokból és az Amerikai Egyesült Államokból. Ezen országok nagy és jelenleg kielégíthetetlen igénye lehetővé teszi a bőr-és szőrmeipar további felvirágozását.

A HITA szerint a kiállításon történt kapcsolatfelvételek és megrendelések bizonyítják a magyar szőrmetermékek nemzetközi versenyképességét, továbbá azt, hogy a magyar szőrmeipar jelentős exportpotenciállal bír.