Nagy csúszdapark épül Kisvárdán

Nagy fejlesztések zajlanak Seszták Miklós fejlesztési miniszter városában, a sportcélú beruházások mellett a turisztikai fejlesztésekre is rástartolnak. A vízi filmstúdió, a fejre állított tájház és kilátó mellett csúszdaparkot is szeretnének építeni a helyi fürdőbe - írta a közbeszerzési hatóság oldalára feltöltött összefoglaló alapaján az mfor.hu.
Domokos László, 2017. augusztus 28. hétfő, 09:29
Fotó: Shutterstock

A közbeszerzés leírása szerint Kisvárdán összesen 1070 méter hosszú, 14 darab csúszdaegységből álló csúszdapark létesítése lesz a feladat, aminek megvalósítására 9 hónapja lesz a nyertes vállalkozónak.

Az ajánlati felhívás előzetesen becsült árat nem tartalmaz, viszont nem is olyan régen, még márciusban derült ki, hogy Mezőkövesden is épül egy csúszdapark. Igaz, az csupán 5 elemből áll, viszont 600 millió forintos állami támogatásból lesz megvalósítva - írta a portál.

Magyarország legnagyobb csúszdaparkja Mogyoródon található, ahol 26 csúszdán szórakozhatnak a vendégek, ezt a hajdúszoboszlói aquapark követi 15-tel, a dobogó harmadik fokán pedig a sárvári csúszdapark mellé kerül majd a kisvárdai komplexum is a maga 14 csúszdájával.

A pénteki hír szerint fedett focicsarnok is épül Kisvárdán - bő hétszázmillióból.

Képünk illusztráció, forrása: Shutterstock

 

HOZZÁSZÓLÁSOK