A Rózsadombra költözött a 2rule

Mészáros Lőrinc sportruházati cége saját központot kapott: a Magyar Sportmárka Zrt. a „Vico-székházként” ismert rózsadombi irodaház felső szintjeit foglalta el az elmúlt napokban - írja a 24.hu.
Szász Péter, 2018. augusztus 13. hétfő, 07:31
Fotó: MTI Fotó

A cég eddigi bejelentett címe a szintén Mészáros érdekeltségébe tartozó herceghalmi Talentis Zrt. irodája volt, de ott még a sportruházati cég nevét sem írták ki a többi Talentis-érdekeltségben működő vállalkozás mellé - írja a portál.

Az új székhely kiválasztása nem véletlen. A 20 éve meggyilkolt Fenyő János vállalkozó Vico-járól elhíresült irodaház az Appeninn Holding-részvények többségének felvásárlása után márciusban szintén Mészáros Lőrinc fennhatósága alá került.

A hétvégén a Törökvészi úti irodaházban már kisteherautókkal érkeztek bedobozolt 2Rule-termékek.

Mészáros nemcsak Fenyő, hanem a megölt vállalkozó ősellensége, az 1998-as gyilkosság ügyében meggyanúsított Gyárfás Tamás irodaházát is megszerezte. Orbán Viktor milliárdos barátja tavaly év elején vette meg az egykori Nap-TV-s székházat az Angol utcában, ahova később beköltöztette saját tévéjét, az Echót.

Ezt már olvasta? Ingyen reklámozza a 2rule-t a köztévé

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

kanri, 2018.08.13 10:29

Ótvar banda, ótvar termékkel, Megtalálták a megfelelő ostoba p@csa ügyvezetőt is.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

lordofearth, 2018.08.13 10:11

Más faxával verik a csalánt. Török, kínai áru...nem csodálkozom. 2010 óta zuhanásban van az erkölvcs Magyarországon, Orbán szintjére esett, azaz a béka segge alatt van. Erkölcstelen, kifosztó, szélhámos, tolvaj. Ez a márkanév pedig nem méltó az indiai bevándorlókhoz. Turul...vazze, micsoda arcátlanság. Orbán, én leszarlak.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html