Alsópáhokon és Őrmezőn is felújította két üzletét most a Spar Magyarország, melyet a vásárlóerő-növekedésével és a változó vásárlói elvárásokkal indokoltak. Bővebb és a speciális táplálkozási igényeket is kiszolgáló árukínálatot ígér a cég, valamint a két boltban már a SPAR enjoy. konyhakész kényelmi termékei is elérhetővé váltak.

A Balaton közelében fekvő Zala megyei üdülőfalu, Alsópáhok lakói és a településen pihenő vendégek augusztus 27-től kereshetik fel újra a Hévízi utca 18. szám alatti Spar szupermarket áruházat. A több mint 452 millió forintos beruházásnak köszönhetően a bejárati portál és így a homlokzat, valamint az átjárhatóbbá tett belső tér is teljesen megújult.

Az őrmezei lakóövezet Spar szupermarkete közel 562 millió forintból újult meg. A Budapest XI. kerület, Balatoni úton található, teljesen korszerűsített szupermarketet augusztus 27-én bocsátották a vásárlóközönség rendelkezésére.

Pénteken adták a Spar Magyarország 200. franchise-üzletét Kunhegyesen. Ennek kapcsán a lánc kommunikációs vezetője, Maczelka Márk elmondta: jövőre is folytatnák a terjeszkedést partnereikkel, 20-22 ilyen üzletet nyitnának.