Új áruház nyílt az Allee-ban

Az Intersport 1,2 milliárd forintos fejlesztési programjának keretében, a budapesti Allee bevásárlóközpontban megnyílt a régióban a kereskedelmi lánc legmodernebb áruháza - közölte az Intersport az MTI-vel.
Domokos Erika, 2018. március 23. péntek, 18:45
Fotó: Napi.hu

A több mint 40 országban jelen lévő, a világ egyik legnagyobb sportszer-kereskedelmi hálózatának számító Intersport 2017-ben indította el magyarországi modernizációs programját. Tavaly, a szombathelyi után, a budaörsi áruház kapott teljesen új arculatot, a 3000 négyzetméterre növekedett egység a régió legnagyobb Intersport áruházává vált.

Az idén folytatódó program során a cég a közelmúltban, Zalaegerszegen újította meg áruházát. Ezt követte a budapesti Allee bevásárlóközpontban a napokban megnyitott közel 1000 négyzetméteres áruház.

A Magyarországon már 14 áruházzal jelen lévő sportszer-kereskedelmi hálózat az idén is újabb munkahelyeket teremt, bővíti csapatát - közölte Horváth Csobán, Intersport Magyarország ügyvezető igazgatója.

Az Intersport Magyarország éves forgalma több mint hatmilliárd forint.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

napinapinapinapi, 2018.03.24 00:46

Ja értem, tehát lófsz se nyílt meg, hanem egy már régóta ott lévő üzletet kipofoztak egy kicsit. Azaz szokás szerint hazudtatok egy clickbait bullshitet.

El kéne kicsit gondolkodni, hogy akár középtávon is jó stratégia-e folyamatosan hazudni már a címadással is egyfolytában - már az első után megjegyzi az ember, h ne kattintson rátok többé, mert úgyis hazudtok.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html