Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Bodnár Zoltán 2009 óta volt a UPC vezetői csapatának tagja, 2009-től 2014-ig Magyarországon, majd 2014-től a cég varsói központjában töltött be pénzügyi felső vezetői pozíciót. Az 51 éves szakember korábban hasonló beosztásban dolgozott többek között az AstraZeneca, a Diageo és a Dreher Sörgyárak menedzsmentjében is - közölte az ALTEO.

"Az ALTEO Csoport az ország egyik vezető energetikai vállalata, ráadásul tőzsdei cég is. Nagyon izgalmas utat járt be eddig, gyorsan növekedett, és biztos vagyok benne, hogy a fejlődés a jövőben is folytatódni fog. Örülök, hogy gazdasági vezetőként én is részese lehetek az ALTEO sztorinak" - mondta az angolul és franciául anyanyelvi szinten beszélő Bodnár Zoltán. Az új gazdasági vezérigazgató-helyettes diplomáit a Budapesti Kereskedelmi Főiskolán és a Corvinus Egyetemen, valamint az amerikai Purdue University-n szerezte.

Az új vezérigazgató-helyettes érkezésével egy időben az ALTEO Csoport korábbi tőkepiacok és M&A igazgatója, Kovács Domonkos szintén vezérigazgató-helyettesként felel majd a továbbiakban ezeknek a területeknek a működéséért. (Olyan katasztrófa felé sodródunk, amilyet még nem láttunk.)

"Az ALTEO töretlenül halad a nagyvállalattá váltás útján, korábban már bejelentett befektetési projektjeink 10 milliárd forintot meghaladó mértékben növelhetik az ALTEO Csoport által menedzselt energetikai eszközállományt és ez még nem is a teljes befektetési pipeline. A most végrehajtott felső vezetői változások a tőzsdei nagy-vállalati létre, az esetleges nemzetközi terjeszkedésre való felkészülést hivatottak támogatni" - emelte ki az új vezérigazgató-helyettesi kinevezések kapcsán Ifj. Chikán Attila, az ALTEO Csoport vezérigazgatója.