Újabb buszt tesztel a BKV

Decemberben egy elővárosi kivitelű VOLVO 8500-as típusú használt autóbuszt tesztelnek a Budaörsre közlekedő 240E jelű járat vonalán. Az eset érdekessége, hogy eddig még soha nem teszteltek hasonló tengelyelrendezésű és méretű autóbuszt, ezért a BKK szerint üzemeltetési szempontból hasznos adatokkal szolgálhat az egyhónapos időszak.
NAPI, 2012. december 5. szerda, 09:14
Fotó: Napi.hu

A tesztelt jármű közel 14 méter hosszú, egészen a második ajtóig alacsonypadlós kialakítású, ahol két dupla lehajtható ülés található. Az utastéri kamerákkal ellátott autóbusz befogadóképessége 96 fő, 44 ülő- és 52 állóhellyel.

A BKK és a BKV kéri az utasokat, hogy ők is osszák meg véleményüket a 06-1-258-4636-os telefonszámon, vagy a bkk@bkk.hu e-mail címen. A BKK azt kéri az utasoktól, hogy véleményük kialakítása során figyeljék meg az utasülések számát, elhelyezkedését, az ülések közötti folyosó méretét, a kapaszkodók mennyiségét, a kapaszkodási lehetőségeket, de fontos szempont lehet az utazás során tapasztalt komfortérzet, az utastájékoztatás minősége, valamint a jármű megjelenése, esztétikuma is.

HOZZÁSZÓLÁSOK