Az Aldi közzétette teljes 2021-es karácsonyi hirdetését, és ebben – ellentétben a reklám előzetesében sugalltakkal - Sárgarépa Kevin hivatalosan is visszatért. Kevint tehát továbbra is láthatják az aggódó rajongók, sőt ő a jófej az új karakter Ebanana Scrooge-dzsal szemben.

A 2021-es Aldi karácsonyi hirdetésében Kevin mellett Marcus Rashford futballista is szerepel.

A szupermarket lánc karácsonyi kampányában Marcus Rashforddal fogott össze rászoruló családok megsegítése érdekében - írja a Retail Gazette. A hirdetés egy szezonális kampány része, amelynek során Rushford támogatásával 1,8 millió adag ételt adományoznak a segítségre szoruló családoknak az Egyesült Királyságban az ünnepi időszakban.

A Charles Dickens karácsonyi éneke című hirdetésben a híres Sárgarépa Kevin visszatér az új karakter, „Ebanana” Scrooge és Rashford hangja mellett.

A 2021-es ünnepi film a zöldség-gyümölcs karakterek keverékét mutatja be a nézőknek – köztük Marcus Radishford, Tiny Tom, Peas and Goodwill és Kevin Dickensian családja.

A napokban az Aldi megtréfálta a rajongókat, és bemutatta az új animációs banánfigurát, Ebanana Scrooge-ot, Kevin pedig sehol sem volt látható az idei karácsonyi reklámspot előzetesében. Az ikonikus karakter központi szerepet játszott a kereskedőlánc ünnepi szezonjában, így a rajongók csalódottan vették észre, hogy eltűnt.

Rushford hercegi kitüntetést kapott

Rashfordot a napokban Cambridge hercege MBE-díjjal tüntette ki a kiszolgáltatott gyermekeket támogató kampányáért. A 24 éves futballistát azért ismerték el, mert tavaly nyáron azon igyekezett, hogy egyetlen rászoruló gyerek se menjen éhesen iskolába, aminek következtében a kormány a zárlat alatt megváltoztatta az ingyenes iskolai étkezési utalványokkal kapcsolatos politikáját. „Gyerekkoromban mi is a helyi élelmiszerbankra támaszkodtunk a karácsonyi vacsoránk megszerzésében. A mai napig emlékszem, hogy sorban álltam az épület előtt anyával, aki zavarban volt amiatt, hogy esetleg felismerik. Ezt szem előtt tartva örülök, hogy támogathatom az Aldi kampányát.