Vége lesz az EU-állampolgárok szabad bevándorlásának Nagy-Britanniába

Az Egyesült Királyság és az Európai Unió jövőbeni kapcsolatrendszerét körvonalazó politikai deklaráció sok egyéb célkitűzés mellett "egyszer és mindenkorra véget vet" az EU-állampolgárok megkötések nélküli betelepülésének, ugyanakkor garantálja a már az Egyesült Királyságban élő uniós polgárok jelenlegi jogosultságainak további érvényesülését - mondta csütörtökön a brit miniszterelnök.
Szabó Zsuzsanna, 2018. november 22. csütörtök, 17:14
Fotó: AFP

Theresa May, aki a politikai nyilatkozat csütörtökön véglegesített tervezetét ismertette délutáni alsóházi felszólalásában a képviselőkkel, kijelentette: a szakképzettséget előnyben részesítő majdani új brit bevándorlási szabályozás nem azt veszi figyelembe, hogy ki honnan jött, hanem azt, hogy ki mivel tud hozzájárulni az Egyesült Királyság életéhez.

A brit kormányfő alsóházi nyilatkozata előtt nem sokkal jelentették be Brüsszelben, hogy a tárgyalóküldöttségek megállapodtak a majdani kapcsolatrendszer főbb elemeit tartalmazó 26 oldalas deklaráció tervezetéről.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Darquan, 2018.11.23 12:05

@flydomi: ez így önmagában lófasz. különben is, ha még lejjebb megy a font mondjuk úgy 10%ot, attól már távozik a kontinentális népség kb háromnegyede, ez egy. kettő meg, mégis hogyan ellenőrizik? ahhoz ember kell meg technika, amikért fizetni kell ám vastagon, nemcsak pofázni, ajjaj, nem jó.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

flydomi, 2018.11.22 19:01

Ez a kezdetektől igy volt,ha az átmeneti időszak is lezárul végleg.Semmi új.GG
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html