Mégsem jön Budapestre az osztrák miniszter

Norbert Hofer közlekedési, innovációs és technológiai miniszter hétfőn látogatott volna Magyarországra, de lemondta az útját, miután lemondott a pártjának elnöke, Heinz-Christian Strache. Hofer az, akit a korrupciós videóba belebukó alkancellár erre a posztra javasolt - hívta fel a figyelmet a hvg.hu.
Domokos Erika, 2019. május 18. szombat, 15:24
Fotó: MTI/EPA

Hofer szóvivője szombaton közölte, hogy a politikus magyarországi útja elmarad. Az nem világos, hogy lesz-e új időpontja a látogatásnak - olvasható a cikkben.

Szombaton felajánlotta lemondását az alkancellári tisztségről a kormánykoalícióban részt vevő Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) előző nap súlyos korrupciós botrányba keveredett elnöke. Heinz-Christian Strache szerint az Osztrák Néppártot vezető Sebastian Kurz kancellár elfogadta lemondását.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Darabont1453, 2019.05.19 09:13

@Panzerkraftwagen_Drei: Ne izgulj Putyincsicska. Ott van még Salvini és Le Pen az ázsiai barbár gazdád Vlagyimir Vlagyimirovics majd odaadja neki azt a pénzt is amit eddig az osztrák náciknak adott. És ott vannak még a holland nácik is, ők is örülnek pár plusz rubelnek.

Fölöslegesen vinnyogsz itt idióta demens ruszki bértroll. Mi van nem esik jól, hogy két figura behúzta a csőbe ezzel az ócska trükkel az egyik ruszki kliens pártot? Ez van ilyen hülyékkel haverkodik a gazdád. Persze csak ilyenek állnak szóba vele Európában, meg persze a vajdád...XDDD
Annak a két embernek aki megszivatta ezeket a kis zugnácikat állami kitüntetést kellene adni és szobrot állítani Bécs főterén !!!
Ez van Móricka !!! Mostanában a drága Vlagyimir Vlagyimirovics felszállt a szopórollerre és nem nagyok araródzik leszállni róla. A döglött olaj még mindig benne poshad a vezetékekben, ami marha kínos, most meg az osztrák nácik buknak meg egy ilyen gyermeteg trükkel, akiket sok-sok éve pénzel. Mi jön még itt ?

Tényleg, mi a helyzet az aranybányáddal ? Dolgoznak a törpök rendesen ? XXXXXDDDDD

Idióta....XDDDD
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

Panzerkraftwagen_Drei, 2019.05.18 23:19

@Darabont1453: "Putyin pénzén működő egyik európai neonáci pártról kiderült az"...

Mi, Móricka? Hogy meg AKARTÁK vesztegetni, ugyanazok az oroszok, akik már eddig is pénzelték? Teljesen hülyék tehát ezek az oroszok, már azt se tudják ki van a fizetési listájukon és ki nincs, ugye Móricka?

Ha ha ha
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

Darabont1453, 2019.05.18 22:57

A haverja eljött Budapestre és 1 hét múlva megbukott. Lehet, hogy a figura babonás egy kicsit...XDDD

Kiborult a szaros bili Ausztriában. Putyin pénzén működő egyik európai neonáci pártról kiderült az, amit amúgy is lehetett tudni.
Kutyából nem lesz szalonna, ezek az újnáci pártok a hazájukat is hajlandóak elárulni egy kis orosz lóvéért, mindent megér a hatalom megszerzése. Az ár amit fizetni kell érte lényegtelen. A kapzsiság elnyeri méltó büntetését....legalábbis ebben az esetben.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html