Így készül Orbán a brexit utáni időszakra

Magyarország és Nagy-Britannia közös érdeke, hogy a jövőben is szoros legyen a két ország közötti gazdasági együttműködés - hangzott el Orbán Viktor miniszterelnök és Philip Hammond brit pénzügyminiszter (képünkön) megbeszélésén, amelyről a miniszterelnök sajtófőnöke adott tájékoztatást az MTI-nek.
K. Kiss Gergely, 2017. szeptember 14. csütörtök, 22:24
Fotó: MTI/EPA

Havasi Bertalan elmondta: az Országházban csütörtök este tartott tárgyaláson részt vett Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter is.

A felek áttekintették az aktuális európai és globális gazdasági kihívásokat. Kiemelték, hogy a brit vállalatok már eddig is fontos szerepet játszottak a magyar gazdaságban, hiszen 800 brit vállalat több mint 50 ezer magyar embernek ad munkát,

Nagy-Britannia a 11. legfontosabb kereskedelmi partnere Magyarországnak, és a hatodik legjelentősebb befektető hazánkban. Az elért eredményeket meg kell őrizni, sőt tovább kell fejleszteni - ismertette a megbeszélésen elhangzottakat a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

RealMan, 2017.09.15 07:50

Orbán "szoros kapcsolata" abban nyilvánul meg, hogy megadja a svájci bankszámlájának kódjait és kéri a rendszeres átutalást a "lobby tevékenyéségért". Orbán mindenkivel összefekszik, aki fizet neki. Ugye nem kell mondanom, hogy ezt kik szokták csinálni??? Igen, létezik politikai kurva is.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html