Maduro meghátrált, előrehozott választásokat akar

Előrehozott parlamenti választásokra tett javaslatot szombaton Nicolás Maduro hivatalban lévő venezuelai elnök a híveihez intézett egyik beszédében. Az országban jövőre esedékesek a parlamenti választások, amelyeket Maduro javaslata értelmében az idén tartanának meg - írja az MTI.
Szabó Dániel, 2019. február 2. szombat, 20:34
Fotó: Reuters

Az államfő közlése szerint az alkotmányozó nemzetgyűlés vitatja meg javaslatát az előrehozott választásokról az - ellenzéki többségű - országgyűlés számára, amelyet Maduro "burzsoának" nevezett.

"Választásokat akarnak? Mi megtartjuk a parlamenti választásokat" - mondta Maduro, akinek beszédét élőben közvetítették a Twitteren.

A Reuters hírügynökség szerint a hivatalban lévő elnök így próbál fellépni a parlament vezetője, Juan Guaidó által jelentett fenyegetéssel szemben, aki a múlt szerdán Venezuela ideiglenes elnökévé kiáltotta ki magát egy tüntetésen.

Szombaton egy újabb tábornok fordult el Madurótól és állt Guaidó mellé.

 

 

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

na4, 2019.02.03 07:01

Vigyázat, csapda! Valami rosszban sántikál. El kell fogni, el kell ítélni, fel kell akasztani. Tönkretette Venezuela-t, földönfutóvá tette a népét. Aljas gazember.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

Panzerkraftwagen_Drei, 2019.02.02 20:51

"meghátrált"

Nocsak, ilyet is tud ez a zsarnok, akit a liberálmédia eddig hatalombitorló diktátorként pocskondiázott, habzó szájjal?

Ha ha ha
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html