Rossz hír jött az USA-ból

Októberben lassult az amerikai szolgáltató szektor növekedésének üteme, a Markit Economics piackutató becslése szerint szolgáltató szektori beszerzésimenedzser-indexük (BMI) 57,3 pontra csökkent a szeptemberi 58,9 pontról.
MTI-Eco, 2014. október 27. hétfő, 15:12

A BMI 50 pont feletti értéke a vizsgált gazdasági ágazat aktivitásának növekedését, 50 pont alatti értéke pedig csökkenését jelzi. A Markit hétfői közleménye szerint a szolgáltató szektorban stabil növekedés van, de a növekedés üteme továbbra sem éri el a 2014. júniusi csúcspontot.

Októberben a vállalatoknál kissé visszaesett az új megrendelések száma, de a korábban beérkezett megrendelések továbbra is elég munkalehetőséget adnak. A foglalkoztatottak száma, akárcsak szeptemberben, ismét növekedett a szolgáltató szektorban.

A Markit felmérésben megkérdezett vállalatok nagy részénél még mindig jó az üzleti hangulat, 44 százalékuk szerint növekedni fog termelésük, és csak 7 százalék vár csökkenést.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

kozmix1, 2014.10.27 22:11

@ZIngdp6343: Kicsi rigó, majd ha nem fogunk az Eu pénzén kuruckodni, és a 2/3-os törvénygyár majd valós a gazdasági, és pénzügyeket megfelelően korlátozó, a gyakorlatban is hasznosítható, és nem populista látszat törvényekről fog majd dönteni, na majd akkor írjál le ennyi hülyeséget ide, de előtte az sem ártana, ha saját erőből felemelkednénk az általad említett ,,gazdag nyugatiak svájci és norvég" államok szintjére!!!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

SirCrusader, 2014.10.27 22:03

Jaj na ne mar. Bocsanat nem a magyart bantjak. Csak a kormanyt. Ne mentegesd mar oket. Szakadjunk mar el attol, hogy minket bantanak. Talan egyszer az eletben nem mas penzen kene eloskodnunk mint mondnjuk 1848 amikor itt utoljara barmilyen ertelmes emberek osszealltak. Azota abbol elunk, hogy majd mas megoldja. Most is csak a penzrol szol. Ha nincs az EU akkor itt egy kilometer ut nem epul.

Ne azzal vedekezzunk mar sajat nagy tehetelensegunkben, lustasagunkba, hogy az egesz vilagot 10 millio ember megszerzese erdekel. Erre sok sok penzt aldoznak. Azokat nem erdemes szidni akik itt nem kozmunka TIZ ezreit hozzak letre. Mert mast mi nem csinaltunk jo pareve. Szoval ne kiabaljunk tessek ceget munkahelyet teremteni az itthoni milliardosoknak. Jobb es bal egyarant. Aztan lehet akadekoskodni.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

ZIngdp6343, 2014.10.27 21:39

http://rhigue1988.wordpress.com/2014/10/09/miert-bantjatok-a-magyart/
Kettős mérce, feketén fehéren


Nagy támad a kicsire

Magyarország valós nemzeti érdekeiért elsőnek 50 éve kiállt Orbán Viktor kormánya. Megadóztatta a multikat és a bankokat. Visszafogta a nemzetközi nagytőke gyarmatosító szorítást Hazánkon. Visszafizette az IMF kölcsönt és rendezet az uzsora devizakölcsönök terheit. Kimerte mondani, hogy Magyarország egyenrangú tárgyalópartnere bármilyen más országnak, legyen az nála erősebb és gazdagabb is. Meg is kapta a nyugati nagy tőkés világ büntetést.


Bill és a képmutatás örökpáros

Nem telik el nap, amikor a FIDESZ vezette magyar nemzeti kormányt ne támadná valaki az EU-ból vagy Amerikából. A Nyugat kizsákmányoló újgyarmatosítást megállító Orbánt fasisztának és diktátornak nevezi Obama és Clinton vezette liberális karvaly tőkés maffia. Teszik ezt ők a kettősmérce álarca mögé bújva. A békeszerető nyugati úriemberek, akik független országokat mondvacsinált okokkal megvádolva bombáznak le vagy szállnak meg pusztán energia kincsükért. Azok a nyugati liberálisok, akik a harmadik világ számtalan véreskezű diktátorát fegyverezik fel. Ők, akik álltaluk nem favorizált országokat embargó alá vesznek, és milliók éhezést okozzák, majd nagylelkűen segélycsomagokat küldenek nekik.


Az sem biztos, hogy hol született

Obama és Clinton uralmuk alatt békés városokat bombáztak le és nemzetgazdaságokat tettek tönkre egyetlen tőzsdei manőverükkel. Az igazság soha nem érdekelte őket és a maffiózó barátaikat.
Most mindenerejükkel Orbán Viktor és a megerősödő polgári Magyarország szabadságát akarják kikezdeni, hogy visszalökjenek bennünket újra a bankok uzsoraadóságának mocsarába, ahol minden megtermelt magyar érték kikerül az országból a gazdag nyugatiak svájci és norvég pénzügyi alapjaiba, ahonnan újra osztva tudják támogatni a belső magyar árulókat és szekértolóikat, akik most a legjobban kiabálnak, hogy nincs szabadság.
Magyarország nem lesz senkiknek a gyarmata. Túléltük a kommunistákat és más elnyomókat. Obama és Clinton bérencei sem lesznek örök életűek. Az új világrend elsöpri a dekadens nyugatot. Vannak országok még, akik ellent mernek mondani a kapzsiságuknak és megmeri mutatni nekik, hogy a szabadságot meg is kell védeni, nem csak beszélni róla. Orbán Viktor végre megtette ezt a lépést. Lássuk végre az igazságot és a kettősmércét, ne higgyünk a képmutató nyugatnak és devizauzsorás bankáraiknak, akik már ezerszer megmutatták, hogy mire képesek a hazai bérenceikkel a Magyar Földön.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html