Valami történt a londoni metrón (frissítve)

Kiürítették péntek este a London belvárosában lévő Oxford Circus és Bond Street metróállomásokat, egyelőre közelebbről nem részletezett incidens miatt. Egyes jelentések szerint lövéseket is lehetett hallani, de később ezt cáfolta a Scotland Yard.
Domokos Erika, 2017. november 24. péntek, 18:54
Fotó: Reuters

Az állomások környékét a rendőrség lezárta - írta az MTI. A brit közlekedési rendőrség első megfogalmazása szerint egy "utassal összefüggő" incidensről van szó, de konkrétumokat a hatóságok egyelőre nem közöltek.

Az Oxford Circus és a Bond Street metróállomások egymás után következnek a londoni belvároson áthaladó Central Line metróvonalon. A környéken több tízezres tömeg vásárolt a Black Friday estéjén.

Frissítés: a Scotland Yard szerint nincs nyoma lövöldözésnek és sérülteknek

A londoni rendőrség péntek esti közleménye szerint nincs nyoma annak, hogy lövöldözés lett volna az Oxford Street környékén, amelyet nem sokkal korábban lövésekről érkezett bejelentések miatt lezártak. Sem sérülteket, sem esetleges elkövetőket nem talált a helyszínen. A lezárt Oxford Circus metrómegállót újranyitották.

A nyitókép csak illusztráció, forrás: Reuters/Hannah McKay

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

tepsi, 2017.11.24 19:53

London muszlim polgármestere szerint a nagyvárosi életnek a (muszlim) terrortámadások szerves részét képezik. Ehhez hozzá kell szokni. Ha a ballibek nyernek, nálunk is ez lesz a helyzet.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html