Fordulat a Penny Marketekben - vásárlói kedvezmény zacskókért

Számos áruházlánc után most a Penny Market is beszáll a környezettudatos szupermarketek sorába. Nejlonszatyrok helyett újrahasznosítható hálós szatyrokat dobnak piacra - írja a nosalty.hu.
K. Kiss Gergely, 2019. május 7. kedd, 16:10
Fotó: Napi.hu

A kétféle méretben kapható tárolózsákok keresletét jelenleg Németországban tesztelik. A következő húsz hétben azt figyeli meg az áruházlánc, milyen mértékben van igény az olcsón kapható és sokáig felhasználható zsákokra a vásárlók körében - olvasható a portálon.

A nejlonszatyrokat felváltó zsákok olyan gyümölcs, zöldség és pékáruk tárolására alkalmas, amelyeknek nincsen saját csomagolásuk. A jelenleg tesztidőszakban lévő két termék újrahasznosítható poliészterből készült, jelenleg 0,49 euróért és 0,99 euróért lehet kapni a két méretet. Az áruházlánc szerint a tesztidőszak azért is fontos, mert annak végén derül ki, melyik méretű zsákra nagyobb a kereslet, és melyiket lehet majd rendszeresen kapni az áruházakban.

Azok a vásárlók, akik hálós zsákokat vesznek, extra hűségpontokban részesülnek.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

europeer, 2019.05.07 18:43

És ezek az hálós zsákok milyen anyagból vannak?
Mert a régi ilyen xarok biza nylonból voltak, és a zember hülyét kapott amikor ki és berámolt abba a xarba.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html