Räikkönen a Ferraritól nem csak a rajongóit, a sörét is magával vitte

A Ferrari máig utolsó világbajnoka idén már az Alfa Romeo istálót erősíti. Habár továbbra is erős a ferraris kapcsolat, a svájci kiscsapat a finn pilótával thai sörszpozort is kapott.
Szabó M. István, 2019. április 23. kedd, 14:40
Fotó: Napi.hu - forrás: singhabeerusa.com

A Weels24 írta meg, hogy az idei évben csapatot váltott Kimi Räikkönen a Ferraritól nem csak a vélhetőleg legnépesebb szurkolótábort, de az egyik szponrt is elvitte. A Thaiföld-i Singha ugyanis a finn világbajnok személyes szponzora már 2015 óta.

Mint Voravud Bhirombhakdi, a Singha alelnöke az Ilta Sanomatnak elmondta, az egész úgy történt, hogy tavay kaptak Räikkönentől egy mailt, amiben elárulta, hogy szeretne valamit továbbra is együtt csinálni, mert szereti a márkát. A Singhánál azt hitték, hogy valami tréfa a dolog, de aztán kiderült, hogy a pilóta a Sauberhez (az Alfa Romeo névelődje) igazol.

Nagy hatással volt ránk - mondta Bhirombhakdi, aki elárulta, hogy hisznek a finnben, és abban, hogy a csapat lépésről-lépésre fejlődhet. És ez szerintük szponzorként is elég jó üzenet. Az sem utolsó szempont, hogy az aranysárkányos Singha a kisebb költségvetésű Alfán - feltehetően hasonló összegért - értelemszerűen nagyobb jelentőségű megjelenésre kapott, mint a Ferrarin.

HOZZÁSZÓLÁSOK