Tovább terjeszkedik itthon az energiaital-gyártó

A tervek szerint további 25-30 milliárd forintot fektet be a Hell Energy Magyarország Kft. a következő öt-nyolc évben Magyarországon - közölte az energiaital-gyártó és forgalmazó társaság.
MTI, 2016. február 20. szombat, 08:46
Fotó: Napi.hu

A további beruházásoknak köszönhetően az alkalmazottak száma 350-400-zal bővülhet a következő 3-5 évben. Emellett logisztikai központját is folyamatosan bővíti a cég, amely így több mint 500 családnak biztosíthat megélhetést. A magyar tulajdonú cég 2011 óta 17 milliárd forintot fektetett be a térségben uniós és állami támogatásokat is felhasználva, többek között felépült szikszói palackozó gyára.

A Hell a jövőben is kizárólag helyi, magyarországi gyártásban gondolkodik, miközben termékeivel már több mint 40 országban van jelen, számos helyen piacvezető pozícióban. Idén 90 ország képviselői közül a legjobb vállalati társadalmi felelősségvállalás kategóriában nyert díjat az ötödik alkalommal megrendezett World CSR Congress-en, Mumbaiban. A nyilvános adatbázisban fellelhető adatok szerint a Hell 2014-ben 12,7 milliárd forintos árbevétel mellett 560 millió forint mérleg szerinti eredményt ért el.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

RealMan, 2016.02.20 12:51

Ilyet löttyöt csak a hibbantak isznak, akiknek nincs ki a "négy kerekük". Energia ital? Vegyészeti hulladék, mint a hangyasavas üdítők.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html