Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A budapesti központban dolgozók közvetlen támogatást kapnak a társaság Madridban működő kétszáz fős centrumából - válaszolta az MTI kérdésére a Deloitte.

Budapestről Magyarország mellett a szakemberek 18 régióbeli országot szolgálnak ki: Észtországot, Litvániát, Lettországot, Lengyelországot, Csehországot, Szlovákiát, Szlovéniát, Horvátországot, Bosznia és Hercegovinát, Szerbiát, Montenegrót, Romániát, Moldovát, Bulgáriát, Macedóniát, Albániát, Koszovót.

A Deloitte CIC hálózata, amelyhez a budapesti CIC is csatlakozik, összesen több mint 1200 szakembert foglalkoztat az EMEA régióban (Európa, Közel-Kelet, Afrika).

A kiberbiztonsági központok a nap 24 órájában kínálják szolgáltatásaikat a számítógépes támadások kivédésére a helyi és regionális cégeknek.

A hagyományos kiberbiztonsági módszerek alkalmazása már nem elegendő. Az egyre kifinomultabb kártékony szoftverek, a szervezett számítógépes bűnözés és az online feketepiac kínálata miatt szemléletváltásra, felderítő tevékenységre, specializált szakértői tudásra van szükség - áll a közleményben.

A nyitókép forrása: Shutterstock