Nagy dobásra szánta el magát a Huawei

Gyári internetes boltot indít Lengyelországban a kínai Huawei mobiltelefon-gyártó, amelyben egyedi kedvezményeket kínál a vásárlóknak. Pontrendszerrel igyekeznek a céghez kötni telefonjaik tulajdonosait.
Barabás Júlia, 2019. szeptember 21. szombat, 12:16
Fotó: Reuters

Saját internetes boltot indít Lengyelországban szeptember közepétől a kínai Huawei mobiltávközlési vállalat - adta hírül a gazeta.pl. Bár a cég telefonjai természetesen a Visztula mentén is ismertek és megvásárolhatók, az új portálon keresztül a jövőben közvetlenül a gyártótól lehet vásárolni. A boltot a huawei.pl cím alatt lehet majd elérni, ami azért érdekes, mert állítólag nem volt könnyű megszerezni ezt az internetes elnevezést.

Miután a termékek egyenesen a gyártótól érkeznek, olcsóbbak lesznek, mint más internetes boltokban - ígéri a cég. Emellett a választékban lesznek olyan készülékek, amelyek máshol nem érhetők el. A vásárolt árut annak értékétől függetlenül ingyen szállítják házhoz egy napon belül, fizetni a PayU rendszeren keresztül lehet.

A visszavásárlási határidőt egy nappal - 14 nap helyett 15 nap - megtoldották. Kidolgoztak egy pontrendszert, amelyben a vásárlások nyomán gyűlő pontokat fel lehet használni a cég okos telefonjain futó alkalmazások megszerzésére.

HOZZÁSZÓLÁSOK