Jó hírt kaptak a dominósok

Nem veszítik el számukat és feltöltött egyenlegüket a Magyar Telekom feltöltőkártyás ügyfelei sem, ha kifutnak a regisztrációra megadott határidőből - közölte a cég a Napi.hu-val.
Szász Péter, 2017. június 23. péntek, 14:59
Fotó: Napi.hu

A Telenor Zrt. után a Magyar Telekom Nyrt. is megígérte feltöltőkártyás ügyfeleinek, hogy akkor sem veszítik el számukat és feltöltött egyenlegüket, ha kifutnának a regisztrációra szánt időkeretből, amely június 30.

A szerződések a jogszabály erejénél fogva megszűnnek 2017. július 1-jével. Ugyanakkor a Telekom  Domino-ügyfelei az ezt követően kötött előfizetői szerződésükhöz visszakaphatják korábbi hívószámukat és esetleg fennmaradt egyenlegüket.

A Telekom időkorlátot nem közölt.

A Telenor korábban azt írta, hogy 60 napon belül, vagyis szeptember 1-ig mind a hívószámot, mind pedig a feltöltött egyenleget visszakapják az ügyfelek. Azt követően 2018. február 28-ig a szám még visszaszerezhető, de az egyenleg már nem.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

pmksz, 2017.06.23 18:07

@tarTosPista: Hát pajtás, péntek 18 óra elmúlt, már csak a sürgősségiben bízhatsz. Igaz, vannak benn sebészek, ezért operálni is tudnak téged..
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

tarTosPista, 2017.06.23 17:00

A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html