Végre: magyarra vált a Netflix

Mostantól a népszerű videoszolgáltató lokalizáltan, magyar felülettel is elérhető. A cég a jövőben egyre több filmet és sorozatot kínál magyar felirattal és szinkronnal az előfizetőknek, lesznek magyar darabok is a kínálatban.
Rácz Gergő, 2019. október 4. péntek, 14:44
Fotó: Getty Images

Beindult a Netflix lokalizált változata, így a magyar előfizetők is hozzáférhetnek egyre több magyar feliratú vagy szinkronizált tartalomhoz, immár helyi nyelven olvasható kezelő felületen - írja többek között a Hwsw.hu.

Ráadásul a tervek szerint a streaming szolgáltató kínálatába több hazai alkotás is bekerül.

A helyi változat indulásával minden, a Netflix által gyártott saját tartalomhoz már lesz magyar felirat, és a cég törekedni fog arra, hogy minél több Netflix Original szinkront is kapjon.

A Netflixnek világszerte 151 millió előfizetője és 450 millió felhasználója van.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

CoolKoon, 2019.10.05 20:51

"A cég a jövőben egyre több filmet és sorozatot kínál magyar felirattal és szinkronnal az előfizetőknek" - Ja. Olyan csúcsminőségű lesz a szolgáltalás, hogy az amerikai Netflix VPN-en keresztüli használata is okafogyottá válik, mi? HAHAHAHAHAHAHAHA
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html