Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az együttműködések keretében mindkét vállalat megkezdi az Asura objektumfelismerő szoftverének - amelynek kizárólagos globális viszonteladója a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) jegyzett OTT-One Nyrt. - integrálását saját rendszereikbe.

Az OTT-One Nyrt.-vel kötött beszállítói megállapodással a T2 Systems 2019-től kezdődően integrálja ügyfelei részére nyújtott szolgáltatáscsomagjába az Asura AI-alapú rendszámfelismerő megoldását.

A megállapodás alapján az Umojo az Asura által fejlesztett, teljesen automatizált parkolási menedzsment megoldásokat vásárol az OTT-One Nyrt.-n keresztül 2019-től kezdődően az USA teljes területére, 2019-ben legalább 500 ezer amerikai dollár értékben.

Az Asura Technologies objektumfelismerő, videóelemző rendszerére októberben szerzett kizárólagos, az egész világra kiterjedő viszonteladói jogot az OTT-One Nyrt., és titkosítási algoritmusokat is fejlesztett abba. Így a technológia minden értékesítése növeli a társaság eredménytermelő képességét.

A mesterséges intelligencián alapuló szoftverrel típustól függetlenül bármilyen kamera képes lehet rendszámok, járműtípusok, fegyverek, szimbólumok, mozgásminták felismerésére.

Az Umojo-val kötött szerződés jelentősen hozzájárul már a jövő évi árbevételhez is, a T2 Systems-zel való együttműködésben még ennél is nagyobb az üzleti potenciál - mondta a bejelentésről Májer Bálint, az OTT-One vezérigazgatója és igazgatóságának elnöke. A megállapodások egyben az Egyesült Államok parkolópiacára jelentenek belépést, amiben nagy a növekedési lehetőség, hiszen a rendszámfelismerő rendszerek lefedettsége az országban jelenleg csupán 15-20 százalékos - tette hozzá.

Az OTT-One Nyrt. 2017-ben 1,15 milliárd forint egyedi árbevételt ért el, az évet 111 millió forint adózott eredménnyel zárta.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!